Jogi nyilatkozat

A www.lovasfoto.hu honlap megnyitása és használata kizárólag ebben a nyilatkozatban felsorolt kikötésekkel és feltételekkel, valamint a magyar jogszabályokkal összhangban engedélyezett. A honlap használatával a látogató elfogadja a nyilatkozatban rögzített feltételeket. 

A honlap és annak teljes tartalma – ideértve különösen a fotókat – szerzői jogi védelem alatt áll.

A fent ismertetett jogállásban foglaltak háttér joganyagául szolgál az 1959. évi IV.törvény a Polgári Törvénykönyvről, valamint az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról, illetve iránymutató a 1978. évi IV.törvény a Büntető Törvénykönyvről, melyek összhangban állnak a nemzetközi szerzőjogi törvényekkel.

 

A www.lovasfoto.hu oldalon szereplő tartalom Banyóné Hajdu Krisztina szellemi tulajdona (továbbá szerző).

A szerző aki egyben tulajdonosa a www.lovasfoto.hu oldalnak, fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

 

 Tilos a honlap vagy bármely tartalmának másolatát haszon ellenében értékesíteni vagy harmadik személynek átadni, tilos bármely más publikációban, internetes honlapon történő felhasználása nyomtatott vagy elektronikus formában a szerző írásos engedélye nélkül. 

A szellemi alkotások jogosulatlan felhasználása és a szellemi alkotásokkal kapcsolatos jogok megsértése törvényellenes cselekmény és jogi eljárást vonhat maga után.